среда, 16. мај 2012.

Nerviranje do radnje

Vratila sam se iz radnje, i znaš šta sam videla? Dva mala dečaka, u onim patikama na debeli đon i sa kilo zlata oko vrata. Mia, ja sam mislila da je to vreme prošlo, ali sam se grdno prevarila. Zašto deci daju da tako izgledaju, meni to ne da nije jasno, nego ja bih te roditelje za uši pa kod nekog psihijatra. Ja sam o svom detetu vodila računa, da bude uredna, da bude pristojna u društvu.
 A gola leđa! Pa šta je tu seksi, molim te? Ne razumem, šta si pokazala, bubreg, pa će te kao hteti svi muškarci. Mani me, te što idu golih stomaka i leđa namerno, to su lude žene, od njih treba bežati. Još kad sine onaj dijamant iz pupka, zaslepi te, pa povraća mi se.
I ta šminka danas, ko je vama rekao da morate da se šminkate tako kao prostitutke, lepite te trepavice, mažete malter na lice i karmine neke kurvanjske, pa sve to može lepo da izgleda, ako ne znaš, pitaj, nemoj sama od sebe praviti čudovište. DA, DA mala čudovišta su te našminkane gole devojčice, to žensko nije. Pa više ženskosti u sebi ima bandera nego ta mala. Još kad vidim da ima momka, dođe mi da uzmem marker i zaokružim na njoj šta sve ne valja, mada se uvek pitam možda je slep taj dečko. Treba izgledati kao žena Mia, to ti stalno ponavljam. I ti kad te vidim sa onim maramama, uh kroz prozor bih te izbacila iz kuće. Patike su posebna priča, i to pocepane, pa imaš li ti Mia neke čitave patike? Sve su ti dronjave, kao ona Rijana, majko mila da vam ta higijenski neispravna osoba diktira modu da idete tako pocepane, ne razumem. Iznerviram se samo kada krenem u radnju, neću više iz kuće izlaziti, ti ćeš ići u radnju od sada. Jesi gladna?

1 коментар:

  1. Apsolutno caroban blog!Uzivam u njemu,moja baka je sad na nekom lepom mestu u drugom svetu,a bila je sarmantna poput tvoje-zena zmaj.Samo tako nastavi,ulepsala si mi dan,a slucajno sam preko Twitera naletela,pozz

    ОдговориИзбриши